Bent u op zoek naar een videoproductiebedrijf, maar schrikt u van hoge prijzen van de gekregen offertes? Geen nood! RDB Producties maakt hoge kwaliteit videoproducties toegankelijk voor een betaalbaar tarief. Hoe groots u wilt uitpakken, bepaalt u zelf. Zo hebben wij een aanbod van een halve dag filmen tot een compleet afgerond videopakket.

Daarnaast bieden wij videocontent voor elke doelstelling. Bent u op zoek naar een videomaker, die bestaande beelden of een vlog monteert? Kies dan voor de montage-optie. Of wilt u een evenement effectief vastleggen? Kies dan voor een combinatie van aftermovie en live-registratie. Kortom, de mogelijkheden zijn legio.

Onze video-diensten

Videomontage

Heeft u beeldmateriaal op de plank liggen maar niet de tijd, apparatuur en/of de kennis om daar een leuke video van te maken? Dan kan een video editor inhuren de oplossing zijn. Onze video editor (s) kunnen een videomontage maken van zowel smartphone beelden als beelden van een top-of-the-line camera.

Cameraman inhuren

Een cameraman inhuren kan voor alles en nog wat. We kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfsevenement vastleggen, een interview filmen of uw bruiloft filmen.

Onze cameramannen en -vrouwen zijn tussen de 20 – 30 jaar oud en beschikken over alle apparatuur en professionaliteit om hoogwaardige beelden te schieten.

Bedrijfsfilm maken

Een goede bedrijfsfilm maakt u vaak maar één keer. Binnen RDB Producties is het daarom ook mogelijk om het ‘grote verhaal’ op te splitsen in meerdere, vaak kortere bedrijfsfilms. Hierdoor houd je kijkers betrokken en heb je vaker een moment om content te delen. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de boodschap die u wilt vertellen.

Promotievideo

Een promotiefilm laten maken komt het dichtst in de buurt van een commercial en bedrijfsfilm. Met als verschil dat u in een promotiefilm niet uw merk of bedrijf, maar een product, service of dienst in de spotlight zet. Promotiefilms zijn dan ook uitermate geschikt voor in een reclameblok op televisie, als pre-roll op YouTube of als sponsored content op Facebook. Waar de vormen reportage en aftermovie meer richting branded content gaan, kunt u al met een goedkope promotiefilm uw boodschap persuasief communiceren. Kernachtig, doeltreffend en herhaaldelijk.

Video content

Branded Content wordt steeds bekender. Veel marketeers hebben door dat ze iets met video moeten doen, maar wat precies en hoe is voor hen vaak nog onduidelijk. Bij branded video content kunt u denken aan een vierdelige serie van een kookprogramma of een journalistiek format waarin een reporter op zoek gaat naar antwoorden. Met creatieve concepten die passen binnen het kader van het merk kun je de conversatie met een bepaalde doelgroep via platforms als YouTube, Facebook en Twitter aanjagen.

Overige producties

Heeft u een ander video (of dienst) nodig , maar staat deze niet op onze website? Geen nood. Ook wanneer uw video-idee (of dienst) niet op deze pagina staat kunnen wij u van dienst zijn.

Wij kunnen u op vele vlakken van dienst zijn.

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? neem dan contact met ons op om de mogelijkheden met u door te spreken.

Heeft u uw keuze gemaakt of wilt u meer informatie ?

Wilt u gebruik maken van één van onze video-diensten ? of wilt u meer informatie ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.