Ben jij al online?

Tegenwoordig is de website het kloppend hart van veel ondernemingen, stichtingen en verenigingen. Daarom is het belangrijk dat jouw website goed op orde is. Met onze flexibele en betaalbare websitepakketten zorgen wij er voor dat je dat jij snel online bent.

Van idee tot website

1: Wensen & eisen

Als je een nieuwe website wil en een offerte hebt aangevraagd bespreken we graag de wensen waaraan de website moet voldoen. Aan de hand hiervan kunnen we je een exacte prijsopgave geven zonder verrassingen. Naast een afspraak kan dit uiteraard ook telefonisch.

3: Oplevering

Na de laatste puntjes op de i gezet te hebben is de website klaar! Helemaal naar jouw wens gemaakt en geperfectioneerd. De website wordt online gezet en je ontvangt inloggegevens om zelf aanpassingen te doen in het CMS.

2: Concept

Wanneer alles duidelijk is bouwen we een eerste opzet. Dit is een ontwerp in Adobe zodat je alvast een eerste indruk hebt van het ontwerp. Bevalt dit? Dan beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Deze kun je live volgen via je account.

Toch iets anders?

Wilt u na de oplevering van uw website tóch iets anders , of de inhoud aanpassen? Dan kunt u dit eenvoudig zelf doen.

Onze pakketen

Zet uw ideeën om in een website met één van onze website-pakketen.

Abonnement

€ 25

per maand

Light

€ 350

Eenmalig

Premium

€ 600

Eenmalig

Onze website's

Hieronder treft u enkele voorbeelden van website’s welk wij geleverd hebben. Benieuwd naar meer voorbeelden? Vraag naar onze portfolio.